الرؤية والرسالة لقسم الصحة العامة

الرؤية

قسمًا متميزًا على المستوى الوطني في مجال الصحة العامة ودعم البحث العلمي وبرامج الصحة العامة القائمة على الأدلة على المستوى الوطني والإقليمي.

Vision:

To be a nationally distinguished department in public health education, supporting

scientific research and evidence based public health programs regionally and nationally.

الرسالة

توفير برنامج معتمد في مجال الصحة العامة من خلال إعداد كفاءات متخصصة عن طريق تزويدهم بالمعارف والمهارات ذات الصلة من خلال التدريب والبحث والخدمات المجتمعية التي تعود بالنفع على المجتمع المحلي بالتعاون مع قطاعات الصحة العامة ذات الصلة على المستوى الوطني والإقليمي.

Mission:

Provision of accredited and ethical public health education in preparing innovative

public health professionals by equipping them with relevant knowledge and skills

through training, research and community services benefiting the local community in  collaboration with relevant public health sectors regionally and nationally.

16/04/2017
10:18 AM